Jungle book

Nje nga filmat me te mire per femije eshte padyshim: libri i xhungles, i vjetri. E keshillueshme per femije te moshes nga 4 vjecare e lart. Filmi gjendet praktikisht ne te gjitha gjuhet, dhe se fundi ne treg eshte hedhur nje variant i rifreskuar i tij. Me poshte shihni nje fragment nga filmi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: