Jungle book

Nje nga filmat me te mire per femije eshte padyshim: libri i xhungles, i vjetri. E keshillueshme per femije te moshes nga 4 vjecare e lart. Filmi gjendet praktikisht ne te gjitha gjuhet, dhe se fundi ne treg eshte hedhur nje variant i rifreskuar i tij. Me poshte shihni nje fragment nga filmi.